Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Vinkølerens Top-10 bedste vinkøleskabe

Når du køber et vinkøleskab, er det en investering til dine vine. Der er kan være stor forskel på kvalitet og pris, hvor du ikke ønsker at komme hjem med det forkerte. Derfor har vi hos Vinkøleren.dk lavet vores top-10 på de bedste vinkøleskabe hos os.

1. GRAM VS 54586-90 B/1 vinkøleskab

Vinkøleskabet er til indbygning og kommer i et lækkert sort design. Det kan rumme op til 45 flasker vin og har flere forskellige funktioner. Blandt andet er der 2 zoner, hvilket gør det muligt at opbevarer forskellige vintyper. Du kan læse mere om vinkøleskabet her.

2. Vestfrost W38 vinkøleskab

Dette vinkøleskab fra Vestfrost er delt op i to rum og er dermed med to zoner. Her er det muligt at benytte det ene rum til langtidsopbevarende vin eller hvis der ønskes at opbevarer flere forskellige typer vin er dette også muligt. Vinkøleskabet er til indbygning under køkkenbordet f.eks. i køkkenøen. Derudover kan vinkøleskabet rumme op til 38 flasker og har flere forskellige funktioner. Du kan læse mere om vinkøleskabet her.

3. Vestfrost FZ419W – V vinkøleskab

Dette vinkøleskab er et fritstående vinkøleskab med stor rummelighed, der kan opbevare op til 197 flasker vin. Vinkøleskabet er ideelt til dig som har en større samling med flere forskellige vintyper, idet vinkøleskabet har 2 temperatur zoner. Vinkøleskabet har andre gode funktioner blandt andet frostsikring. Du kan læse mere om vinkøleskabet her.

4. Temptech STX30DRB vinkøleskab

Vinkøleskabet er et fritstående vinkøleskab der også kan integreres under bordpladen. Vinkøleskabet passer perfekt ind i boligindretningen, hvor pladsen er træng. Dette mindre vinkøleskab kan rumme op til 17 flasker vin og er med 2 temperaturzoner. Det gør at du har mulighed for at opbevare flere forskellige typer vin samtidigt. Du kan læse mere om vinkøleskabet her.

5. Thermex Winemex Blue 40 vinkøleskab

Vinkøleskabet er med dobbeltdøre der gør det muligt for dig at holde dine vine adskilt med forskellige temperaturer. Vinkøleskabet kan indeholde 20 flasker vin og kan indbygges under bordpladen i eksempelvis køkkenøen. Derudover kommer dette vinkøleskab med funktioner som kulfilter og vibrationsdæmpende kølemotor. Du kan læse mere om vinkøleskabet her.

6. Temptech STHLM ST180DRB vinkøleskab

Dette Temptech STHLM ST180DRB vinkøleskab kan rumme op til 159 flasker vin og skal placeres fritstående. Her har du mulighed for at opbevare flere forskellige vintyper, idet vinkøleskabet har 2 temperaturzoner. Derudover har vinkøleskabet funktioner som antivibrationshylder og antivibrationskompressor, det er med til at sikre at vinene ikke bliver udsat for rystelser.  Ligeledes er der indbygget aktiv kulfilter, som renser luften i vinkøleskabet. Du kan læse mere og vinkøleskabet her.

7. Liebherr WKT 5552-22 001 vinkøleskab

Dette vinkøleskab skal placeres fritstående og ideelt til dig der har den store vinsamling. Vinkøleskabet har 1 temperatur zoner og egner sig bedst til at opbevare vin i længere tid. Temperaturen kan indstilles fra 5-20 grader celsius. Yderligere har vinkøleskabet funktioner som døralarm og aktiv kulfilter. Du kan læse mere om vinkøleskabet her.

8. Witt WCI60362BG vinkøleskab

Her får du et lækkert sort vinkøleskab der kan integreres, i et højskab eller i væggen. Vinkøleskabet har vendbardør, hvor glasset er med UV-filter der beskytter vinene mod solens stråler. Dette vinkøleskab kan rumme op til 36 flasker vin der kan fordeles på vinkøleskabets træhylder. Derudover kommer dette vinkøleskab med 2 temperaturzoner, der gør det muligt for dig at opbevare flere forskellige typer vin. Du kan læse mere om vinkøleskabet her.

9. Caso CS772 vinkøleskab

Dette Caso vinkøleskab kommer i rustfrit stål og kan rumme op til 40 flasker vin. Vinkøleskabet kan styres med Wi-Fi smartcontrol i CasoWine Control app. Fra denne app er det muligt at styre temperaturen og overvåge vinkøleskabet. Vinkøleskabet er med 2 temperaturzoner og derfor ideelt til opbevaring af flere typer vin. Dette vinkøleskab kan indbygges i køkkenøen eller placeres fritstående. Du kan læse mere om vinkøleskabet her.

10. Liebherr WKEES 553-20 001 vinkøleskab

Dette stilfulde Liebherr vinkøleskab kommer i et rustfrit stål design. Dette vinkøleskab skal integreres, hvilket gør det muligt at gøre det til en del af boligindretningen. Vinkøleskabet kan rumme op til 18 flasker vin. Derudover har det funktioner som døralarm og aktiv kulfilter. Du kan læse mere om vinkøleskabet her.

Vores top-10 bedste vinkøleskabe giver dig et godt indblik i hvilke hensyn du skal tage dig således, at dine behov bliver opfyldt i forhold til rummelighed og funktioner. Hos Vinkøleren.dk har vi et stort og bredt sortiment der kan opfylde de fleste behov. Du kan se mere på vores hjemmeside her.

 

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering