Vælg en side
Tilbud

GRAM VS 52083-90 B Køle-/fryseskab

Original price was: kr. 6.199,00.Current price is: kr. 4.098,00.

GRATIS, HURTIG OG SIKKER LEVERING TIL DIN KANTSTEN

Vinkøleren garanterer altid

Prismatch

Fri fragt

Høj service

Hurtig levering

Varenummer (SKU): 5709708231178 Kategorier: ,
Gratis levering:

Hos Vinkøleren.dk får du altid gratis levering til kantstenen. Du har også muligheden for at tilkøbe indbæring samt bortskaffelse af emballage. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os her: +45 97 38 11 11

Vælg selv leveringstidspunkt:

Når du kommer til "kassen" har du mulighed for, selv at vælge hvornår du ønsker at få leveret dit nye vinkøleskab.

Besøg vores showroom:

Du er altid velkommen forbi vores showroom i Ramsing Shopping Center - Hovedgaden 50 6971 Spjald. Her står vores fagpersonale også klar til at guide dig i købet af et vinkøleskab. Vi glæder os til at se dig.

Brug for hjælp?

Elegant sort Gram VS 52083-90 B vinkøleskab med plads til 20 vinflasker fordelt på fem flotte og solide træhylder. Træhylderne er produceret i naturtræ og er både lækre at have som en del af sin boligindretning, men også en vigtig del af vinkøleskabet. Træhylderne er nemlig med til at dæmpe eventuelle vibrationer i Gram vinkøleskabet, sammen med den indbyggede vibrationsdæmpende kompressor. Træhylderne er dermed med til at sikre, at dine vinflasker ikke bliver rystet og derved ændre konsistens.

Vinkøleskabet har 1 automatisk zone der kan stilles så den passer perfekt til netop din yndlingsvin. Denne zone kaldes enkeltzone og sikre at hele vinkøleskabet altid har en ensartet temperatur. Dertil har Gram VS 52083-90 B vinkøleskabet to indbyggede alarmer. Den ene alarm lyder når vinkøleskabet rammer en for høj eller lav temperatur i forhold til den ønskede temperatur. Den anden alarm lyder hvis vinkøleskabets dør ikke lukkes ordentligt. Du kan derfor altid stole på at Gram vinkøleskabet selv gør dig opmærksom hvis der opstår ændringer ved dine vinflaskers temperatur.

Gram vinkøleskabet kan let og elegant blive hjertet af dit hjem, da det er fritstående og kan placeres alle steder i hjemmet. Den indvendige LED-belysningen i vinkøleskabet kan holdes tændt hele døgnet rundt, da det varmer mindre end traditionelle lyskilder og flaskerne kan dermed ses og beundres hele dagen. Samtidig beskyttes glasdøren for UV-lys som sikre at vinenes smag ikke ændres. Med dette Gram VS 52083-90 B vinkøleskab er dine vinflasker dermed altid i en god og tryg hånd.

Yderligere information

Produkt titel

Gram

Model

VS 52083-90B

Maks højde

89

Min. Højde

82

Energiklasse

G

Antal flasker

20

Temperaturzoner

1

UV filter

Ja

Lydniveau i db(A)

40 dB

Vibrationsdæmpet kompressor

Ja

Zone 1 / Temperatur

5-22°

Justerbar stilleben/Hjul

Ja

LED-lys

Ja

Døralarm

Ja

Temperaturalarm

Ja

Antal hylder

5

Antal præsentationshylder

0

Indbygget varmelegme

Nej

Kan aflåses

Nej

Automatisk afrimning

Nej

Antal døre

1

Recirkulerende luft-kølesystem

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GRAM VS 52083-90 B Køle-/fryseskab”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fri fragt
Høj service
Hurtig levering