Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side
Tilbud

Vestfrost w38 køleskab

Original price was: kr. 10.999,00.Current price is: kr. 8.699,00.

Gratis, hurtig og sikker levering til din kantsten

Vinkøleren garanterer altid

Prismatch:

Gratis levering:

Hos Vinkøleren.dk får du altid gratis levering til kantstenen. Du har også muligheden for at tilkøbe indbæring samt bortskaffelse af emballage. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os her: +45 97 38 11 11

Vælg selv leveringstidspunkt:

Når du kommer til "kassen" har du mulighed for, selv at vælge hvornår du ønsker at få leveret dit nye vinkøleskab.

Besøg vores showroom:

Du er altid velkommen forbi vores showroom i Ramsing Shopping Center - Hovedgaden 50 6971 Spjald. Her står vores fagpersonale også klar til at guide dig i købet af et vinkøleskab.Vi glæder os til at se dig.

Brug for hjælp?

Med dette Vestfrost W38 vinkøleskab får du et køleskab med plads til 38 flasker, som kan dække dine behov. Vinkøleskabet er indrettet med 2 zoner, hvor temperaturen kan indstilles fra 5-18 grader Celsius.

Derudover har dette vinkøleskab den smarte effekt at have to døre, og dermed er der integreret 2 vinkøleskabe i ét. Du vil derfor have mulighed for at opdele dine vine bedre og dermed sikre at dine vine opbevares under den korrekte temperatur, eksempelvis i den ene side kan du opbevare hvidvin og rosévin, hvor du i det anden side af vinkøleskabet kan opbevare dine rødvine.

Med Vinkøleskabets højde på 82 cm har du mulighed for at integrerer vinkøleskabet under en bordplade. Vinkøleskabet har et klassisk look og du vil derfor sagtens kunne have det som en del af boligindretningen, eksempelvis kan vinkøleskabet stå i køkkenøen.

Udover vinkøleskabets smarte indretning og mulighed for integrering, har vinkøleskabet nogle skønne funktioner. Her får du et vinkøleskab med et aktivt kulfilter der renser luften så du undgår at lugt kan påvirke dine vines smag.

Der er i vinkøleskabet indbygget kompressorteknologi som sikrer at temperaturen i vinkøleskabet er konstant. Denne kompressor er vibrationsdæmpet og dermed forhindrer rystelser. Hertil har vinkøleskabet tonet glasdør med UV-filter, som forhindrer solens stråler for at påvirke dine vine.

Du får altså her et fantastisk vinkøleskab som sikrer de bedste omgivelser for din vin, og at dine trygt opbevares kølligt, mørkt og stabilt.

Vestfrost FZ414W - 197 flasker - Multizone

Vinkøleren er Vestfrost vinpartner. Det betyder at Vestfrost modellerne kun må forhandles eksklusivt af vinpartnere og kun må sælges i vores butikker samt via telefon og mail.

 

Yderligere information

Produkt titel

Vestfrost

Model

W 38

Maks højde

87.5

Min. Højde

82

Energiklasse

G

Antal flasker

38

Temperaturzoner

2

UV filter

Ja

Lydniveau i db(A)

39 dB

Vibrationsdæmpet kompressor

Ja

Zone 1 / Temperatur

5-18°

Zone 2/ Temperatur

5-18°

Justerbar stilleben/Hjul

Ja

LED-lys

Ja

Døralarm

Ja

Temperaturalarm

Ja

Antal hylder

12

Antal præsentationshylder

0

Indbygget varmelegme

Nej

Kan aflåses

Nej

Automatisk afrimning

Ja

Antal døre

2

Recirkulerende luft-kølesystem

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vestfrost w38 køleskab”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering