Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Thermex 910.21.2004.2 Køleskabe

kr. 28.295,00

Gratis, hurtig og sikker levering til din kantsten

Vinkøleren garanterer altid

Prismatch:

Gratis levering:

Hos Vinkøleren.dk får du altid gratis levering til kantstenen. Du har også muligheden for at tilkøbe indbæring samt bortskaffelse af emballage. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os her: +45 97 38 11 11

Vælg selv leveringstidspunkt:

Når du kommer til "kassen" har du mulighed for, selv at vælge hvornår du ønsker at få leveret dit nye vinkøleskab.

Besøg vores showroom:

Du er altid velkommen forbi vores showroom i Ramsing Shopping Center - Hovedgaden 50 6971 Spjald. Her står vores fagpersonale også klar til at guide dig i købet af et vinkøleskab.Vi glæder os til at se dig.

Brug for hjælp?

Lækkert, elegant og funktionelt Thermex Wine blue 145 vinkøleskab i sortlakeret stål. Øverst i vinkøleskabet er der ophæng til vinglas samt LED-belysning der giver et flot skær ned over de ophængte glas. Derudover kan vinkøleskabet rumme op til 145 af dine bedste vinflasker, et smukt paradis for vinentusiasten der vil have det bedste. De 145 vinflasker kan fordeles ud i vinkøleskabets 9 bøgetræs hylder med udtræk samt en bundhylde. Hylderne er FSC-certificeret, så dit vinkøleskab er naturvenligt.

Thermex Winemex blue 145 vinkøleskabet har 3 zoner, fordelt i vinkøleskabet. Hver zone kan indstilles til at have hver sin individuelle temperatur, som kan indstilles efter dit behov. Du kan med fordel vælge at placere hvidvine, rødvine og champagner eller andre, i hver sin kølezone, da vintyperne skal have hver sin temperatur. En anden mulighed er at bruge halvdelen af vinkøleskabet til vinflasker der skal være serveringsklare, og den anden halvdel til lang tids opbevaring af andre vinflasker. For at give Thermex vinkøleskabet et endnu mere luksuriøst ydre, er der LED-belysning i hver side af vinkøleskabet.

Den indbyggede lyd- og vibrationsdæmpet kølemotor hjælper med at holde vinkøleskabet støjfrit og stabilt, så vinflaskerne ikke rystes. Derudover er Thermex vinkøleskabet selv ventilerende og har et indbygget kulfilter, der sikrer at lugt udefra ikke trænger ind i de vinflasker du har med korkprop. Vinkøleskabet er fritstående og kan derfor stå lige der hvor du føler det passer bedst ind i dit hjem.

Yderligere information

Produkt titel

Thermex

Model

910.21.2004.2

Maks højde

174

Min. Højde

174

Energiklasse

G

Antal flasker

145

Temperaturzoner

3

UV filter

Ja

Lydniveau i db(A)

46 dB

Vibrationsdæmpet kompressor

Ja

Zone 1 / Temperatur

5-12°

Zone 2/ Temperatur

5-20°

Zone 3/ Temperatur

5-20°

Justerbar stilleben/Hjul

Nej

LED-lys

Ja

Døralarm

Nej

Temperaturalarm

Nej

Antal hylder

9

Antal præsentationshylder

1

Indbygget varmelegme

Nej

Kan aflåses

Nej

Automatisk afrimning

Nej

Antal døre

1

Recirkulerende luft-kølesystem

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Thermex 910.21.2004.2 Køleskabe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering