Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Thermex 910.21.2000.2 Køleskabe

kr. 12.095,00

Gratis, hurtig og sikker levering til din kantsten

Vinkøleren garanterer altid

Prismatch:

Gratis levering:

Hos Vinkøleren.dk får du altid gratis levering til kantstenen. Du har også muligheden for at tilkøbe indbæring samt bortskaffelse af emballage. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os her: +45 97 38 11 11

Vælg selv leveringstidspunkt:

Når du kommer til "kassen" har du mulighed for, selv at vælge hvornår du ønsker at få leveret dit nye vinkøleskab.

Besøg vores showroom:

Du er altid velkommen forbi vores showroom i Ramsing Shopping Center - Hovedgaden 50 6971 Spjald. Her står vores fagpersonale også klar til at guide dig i købet af et vinkøleskab.Vi glæder os til at se dig.

Brug for hjælp?

Dette stilfulde sorte Thermex Winemex blue 20 vinkøleskab kan både bruges som fritstående eller som indbygget i køkkenet. Døren er vendbart, vinkøleskabet er selvventilerende og har indbygget lydsvag- og vibrationsdæmpende kølemotor. For dig betyder dette, at du har utallige muligheder for at give vinkøleskabet den bedste plads i dit hjem, da vinkøleskabet kan placeres over alt og ikke larmer.

I Thermex Winemex blue 20 vinkøleskabet er der plads til 20 vinflasker fordelt på fem hylder med udtræk og en bundhylde. De fem træhylder er produceret i bøgetræ og FSC-certificeret, hvilket betyder at træet er fra naturvenlige skove, hvor træet fældes i det tempo skoven kan reproducere sig selv. Træet både ser og føltes lækkert og er samtidig med til at bevare skovene. Thermex vinkøleskab har 1 zone, du selv har muligheden for at indstille så temperaturen passer perfekt til lige netop din yndlingsvin.

Thermex vinkøleskabet har et indbygget betjeningspanel med display i hvidt lys, der viser den valgte temperatur. Vinkøleskabet har også indbygget LED-belysning i siden, der kan være tændt hele dagen, da LED-belysningen varmer mindre end almindeligt lys og dermed ikke skader dine vinflaskers konsistens eller smag. Den indbyggede kulfilter er også med til at fjerne eventuelt lugt fra vinkøleskabet, så det ikke trænger gennem korkproppen og går i dog ændre smagen på vinene.

Yderligere information

Produkt titel

Thermex

Model

910.21.2000.2

Maks højde

89

Min. Højde

89

Energiklasse

G

Antal flasker

20

Temperaturzoner

1

UV filter

Ja

Lydniveau i db(A)

40 dB

Vibrationsdæmpet kompressor

Ja

Zone 1 / Temperatur

5-20°

Justerbar stilleben/Hjul

Nej

LED-lys

Ja

Døralarm

Nej

Temperaturalarm

Nej

Antal hylder

5

Antal præsentationshylder

0

Indbygget varmelegme

Nej

Kan aflåses

Nej

Automatisk afrimning

Nej

Antal døre

1

Recirkulerende luft-kølesystem

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Thermex 910.21.2000.2 Køleskabe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering