Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

LIEBHERR WTes 1672-22 001 Vinkøleskab

kr. 24.499,00

Gratis, hurtig og sikker levering til din kantsten

Vinkøleren garanterer altid

Prismatch:

Gratis levering:

Hos Vinkøleren.dk får du altid gratis levering til kantstenen. Du har også muligheden for at tilkøbe indbæring samt bortskaffelse af emballage. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os her: +45 97 38 11 11

Vælg selv leveringstidspunkt:

Når du kommer til "kassen" har du mulighed for, selv at vælge hvornår du ønsker at få leveret dit nye vinkøleskab.

Besøg vores showroom:

Du er altid velkommen forbi vores showroom i Ramsing Shopping Center - Hovedgaden 50 6971 Spjald. Her står vores fagpersonale også klar til at guide dig i købet af et vinkøleskab.Vi glæder os til at se dig.

Brug for hjælp?

Dette rummelige Liebherr WTES 1672-22 011 vinkøleskab i rustfrit stål har plads til 34 vinflasker, fordelt på fem hylder. De tre hylder i træ er med teleskopudtræk, så du nemt har fri adgang til dine vinflasker. Liebherr vinkøleskabet er fritstående og kan derved placeret lige hvor du ønsker det i dit hjem. Du kan med det smarte indbyggede LED-belysning have lyset tændt til at se dine vinflasker døgnet rundt. LED-belysningen kan både dæmpes og forstærkes da LED-lyset afgiver mindre varme end almindeligt lys, og vinflaskerne tager dermed ikke skade. Du kan dermed beundre dine vinflasker på alle tidspunkter af døgnet.

Liebherr WTES 1672-22 001 vinkøleskabet har en isoleringsglasdør med en rustfri stålramme. Den isolerende dør har en alarm der lyder hvis den ikke lukkes, og en alarm om at temperaturen i dit vinkøleskab forandres. Døren kan derudover også låses så dine vinflasker altid står sikkert i dit hjem. Døren kan ligeledes børnesikres og dermed beskytte mod eventuelle uheld eller ligeledes ændringer i temperaturen. Dit Liebherr vinkøleskabet vil dermed altid være i sikre hænder.

Liebherr vinkøleskabet er udstyret med 2 zoner, der kan indstilles efter eget ønske, alt efter hvilke vinflasker der opbevares i vinkøleskabet. De 2 zoner danner en multizone, og Liebherr vinkøleskabet er derfor ideelt til dig der gerne vil opbevare flere forskellige typer vin.
De valgte temperaturer vises digitalt og meddeler om de indstillede værdier. Det aktive kulfilter renser samtidig luften i vinkøleskabet og skaber dermed det perfekte klima for dine vinflasker.

Yderligere information

Produkt titel

Liebherr

Model

WTES 1672-22

Maks højde

82.2

Min. Højde

82.2

Energiklasse

G

Antal flasker

34

Temperaturzoner

2

UV filter

Ja

Lydniveau i db(A)

36 dB

Vibrationsdæmpet kompressor

Ja

Zone 1 / Temperatur

5-20°

Justerbar stilleben/Hjul

Nej

LED-lys

Ja

Døralarm

Ja

Temperaturalarm

Ja

Antal hylder

5

Antal præsentationshylder

0

Indbygget varmelegme

Nej

Kan aflåses

Ja

Automatisk afrimning

Nej

Antal døre

1

Recirkulerende luft-kølesystem

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LIEBHERR WTes 1672-22 001 Vinkøleskab”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering