Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

LIEBHERR WKt 6451-22 001 Vinkøleskab

kr. 24.999,00

Gratis, hurtig og sikker levering til din kantsten

Vinkøleren garanterer altid

Prismatch:

Gratis levering:

Hos Vinkøleren.dk får du altid gratis levering til kantstenen. Du har også muligheden for at tilkøbe indbæring samt bortskaffelse af emballage. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os her: +45 97 38 11 11

Vælg selv leveringstidspunkt:

Når du kommer til "kassen" har du mulighed for, selv at vælge hvornår du ønsker at få leveret dit nye vinkøleskab.

Besøg vores showroom:

Du er altid velkommen forbi vores showroom i Ramsing Shopping Center - Hovedgaden 50 6971 Spjald. Her står vores fagpersonale også klar til at guide dig i købet af et vinkøleskab.Vi glæder os til at se dig.

Brug for hjælp?

Dette smukke vinkøleskab kommer i et stilfuldt varmt design. Vinkøleskabet kan rumme op til 312 flasker vin og er særdeles egnet til langtidsopbevaring af dine vine. Vinkøleskabet skal placeres fritstående og er et godt valg hvis du ikke har en kælder at langtidsopbevarer dine vine i.

Vinkøleskabet er med 1 zone og vil derfor bedst egne sig at du opbevarer en type af vin, eksempelvis rødvin der skal ligge flere år. Temperaturen kan indstilles fra 5-20 grader Celsius.

Vinkøleskabet kommer med flere forskellige funktioner såsom børnesikring, døralarm, aktivt kulfilter og vibrationssvag kompressor. Disse funktioner er med til at sikrer at vine får de rigtige betingelser for opbevaring.

Det aktive kulfilter renser luften i vinkøleskabet og dermed sikrer at dine vine ikke bliver påvirket af dårlig lugt, som har tiltendes til at skulle ændre vinens smag og duft. Døralarmen hjælper dig hvis du uheldigvis ikke får lukket døren i vinkøleskabet ordentligt, efter 60 sekunder vil en lille alarm lyde og du vil dermed blive opmærksom på at døren skal lukkes. Dette har den effekt at vinkøleskabet holder sin temperatur stabilt og dermed bliver dine vine ikke udsat for temperatursvingninger. Den vibrationssvage kompressor i vinkøleskabet sikrer at dine vine ikke bliver udsat for rystelser, som vil kunne påvirke vinene.

Dette vinkøleskab er ideelt til dig som har en stor samling af vin som kræver langtidsopbevaring. Vinkøleskabet sikrer de rette betingelser for opbevaringen, nemlig køligt, stabilt og mørkt.

Yderligere information

Produkt titel

Liebherr

Model

WKT 6451-22

Maks højde

193

Min. Højde

193

Energiklasse

F

Antal flasker

312

Temperaturzoner

1

UV filter

Ja

Lydniveau i db(A)

39 dB

Vibrationsdæmpet kompressor

Ja

Zone 1 / Temperatur

5-20°

Justerbar stilleben/Hjul

Nej

LED-lys

Ja

Døralarm

Ja

Temperaturalarm

Ja

Antal hylder

7

Antal præsentationshylder

0

Indbygget varmelegme

Nej

Kan aflåses

Nej

Automatisk afrimning

Nej

Antal døre

1

Recirkulerende luft-kølesystem

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LIEBHERR WKt 6451-22 001 Vinkøleskab”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering