Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

LIEBHERR WKb 3212-21 001 Vinkøleskab

kr. 14.999,00

Gratis, hurtig og sikker levering til din kantsten

Vinkøleren garanterer altid

Prismatch:

Gratis levering:

Hos Vinkøleren.dk får du altid gratis levering til kantstenen. Du har også muligheden for at tilkøbe indbæring samt bortskaffelse af emballage. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os her: +45 97 38 11 11

Vælg selv leveringstidspunkt:

Når du kommer til "kassen" har du mulighed for, selv at vælge hvornår du ønsker at få leveret dit nye vinkøleskab.

Besøg vores showroom:

Du er altid velkommen forbi vores showroom i Ramsing Shopping Center - Hovedgaden 50 6971 Spjald. Her står vores fagpersonale også klar til at guide dig i købet af et vinkøleskab.Vi glæder os til at se dig.

Brug for hjælp?

Rummeligt sort Liebherr WKB 3212-21 001 vinkøleskab til dig der gerne vil have alle dine vinflasker på køl, som en langtidsopbevaringsvinkælder. Liebherr vinkøleskabet kan rumme hele 164 vinflasker, fordelt på tre lækre træhylder med udtræk, samt en bundhylde. Vinkøleskabet har 1 zone, hvilket betyder at du kan fylde vinkøleskabet med vinflasker der alle skal have samme temperatur. Den temperatur du vælger at stille vinkøleskabet på, holdes jævn gennem hele vinkøleskabet.

Betjeningspanelet sidder øverst over vinkøleskabets dør. Herfra styres temperaturen, som skrues på eller ned alt efter hvilke vinflasker du vil have på køl. Den valgt temperatur vises i displayet i midten. Det er også her du kan styre Liebherr WKB 3212-21 001 vinkøleskabets døralarm. En alarm kan indstilles til at ringe hvis døren i vinkøleskabet ikke lukkes ordentligt, og der dermed er fare for at temperaturen i vinkøleskabet stiger. Der er ligeledes en børnesikring, der stopper små fingre i at åbne vinkøleskabet.

Indbygget i vinkøleskabet er et recirkuleret luftkøling samt et kulfilter. Kulfilteret sikrer at der ikke trænger lugt ind i vinkøleskabet, som kan trænge ind på ændre på vinenes smag. Der er ligeledes indbygget lysstofrør der sagtens kan være tændt døgnet rundt, da de ikke lyder lige så kraftigt som almindeligt lys. Dermed skader lyet ikke vinflaskerne. Det sammen gælder for den tonede isoleringsglasdør, der sikrer at solens stråler ikke skader vinflaskerne.

Yderligere information

Produkt titel

Liebherr

Model

WKB 3212-21

Maks højde

135

Min. Højde

135

Energiklasse

G

Antal flasker

164

Temperaturzoner

1

UV filter

Ja

Lydniveau i db(A)

37 dB

Vibrationsdæmpet kompressor

Ja

Zone 1 / Temperatur

5-20°

Justerbar stilleben/Hjul

Nej

LED-lys

Ja

Døralarm

Ja

Temperaturalarm

Nej

Antal hylder

3

Antal præsentationshylder

0

Indbygget varmelegme

Nej

Kan aflåses

Nej

Automatisk afrimning

Nej

Antal døre

1

Recirkulerende luft-kølesystem

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LIEBHERR WKb 3212-21 001 Vinkøleskab”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering