Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

LIEBHERR EWTgb 2383-22 001 Vinkøleskab

kr. 32.999,00

Gratis, hurtig og sikker levering til din kantsten

Vinkøleren garanterer altid

Prismatch:

Gratis levering:

Hos Vinkøleren.dk får du altid gratis levering til kantstenen. Du har også muligheden for at tilkøbe indbæring samt bortskaffelse af emballage. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os her: +45 97 38 11 11

Vælg selv leveringstidspunkt:

Når du kommer til "kassen" har du mulighed for, selv at vælge hvornår du ønsker at få leveret dit nye vinkøleskab.

Besøg vores showroom:

Du er altid velkommen forbi vores showroom i Ramsing Shopping Center - Hovedgaden 50 6971 Spjald. Her står vores fagpersonale også klar til at guide dig i købet af et vinkøleskab.Vi glæder os til at se dig.

Brug for hjælp?

Dette stilfulde sorte vinkøleskab kan integreres i køkkenet, hvor det er muligt at montere køkkenfronten, dermed kan dette vinkøleskab passe lige ind i din boligindretning. Vinkøleskabet har lækre træhylder og nederst en præsentations hylde, hvor du har mulighed for at fremvise dine bedste vine.

På vinkøleskabets træhylder kan der fordeles op til 51 flasker vin.  Du har med dette vinkøleskab mulighed for at opbevarer flere forskellige typer af vin og inddele dem i vinkøleskabet efter din smag. Dette er muligt da vinkøleskabet er integreret med 2 zoner, hvor de indstilles uafhængigt af hinanden. Temperaturene kan indstilles fra 5-20 grader Celsius.

Vinkøleskabet er fra serien Vinidor, og kommer derfor med flere forskellige lækre funktioner til opbevaring af dine vine. Der er blandt andet funktioner som døralarm, aktiv kulfilter og vibrationssvagkompressor.
Døralarmen hjælper dig hvis du skulle glemme at lukke glasdøren korrekt, efter 60 sekunder vil en lille alarm lyde. Dette sikrer at dine vine ikke bliver udsat for temperatursvingninger og dermed vil vinene ikke kunne blive påvirket.

Det aktive kulfilter sørger for at rense luften i vinkøleskabet og dermed vil dine vine ikke kunne blive udsat for dårlig lugt, hvilket gør at vinene ikke bliver påvirket i smag og duft. Den vibrationssvage kompressor sikrer at vinene ikke bliver udsat for rystelser mens de bliver opbevaret i vinkøleskabet.

Med dette Liebherr EWTGB 2383-22 001 vinkøleskab får du altså et fantastisk vinkøleskab som sikrer de bedste betingelser for opbevaring af dine vine, nemlig mørkt, køligt og stabilt.

Yderligere information

Produkt titel

Liebherr

Model

EWTGB 2383-22

Maks højde

123.3

Min. Højde

123.3

Energiklasse

G

Antal flasker

51

Temperaturzoner

2

UV filter

Ja

Lydniveau i db(A)

31 dB

Vibrationsdæmpet kompressor

Ja

Zone 1 / Temperatur

5-20°

Zone 2/ Temperatur

5-20°

Justerbar stilleben/Hjul

Nej

LED-lys

Ja

Døralarm

Ja

Temperaturalarm

Nej

Antal hylder

6

Antal præsentationshylder

0

Indbygget varmelegme

Nej

Kan aflåses

Nej

Automatisk afrimning

Nej

Antal døre

1

Recirkulerende luft-kølesystem

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LIEBHERR EWTgb 2383-22 001 Vinkøleskab”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering