Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

LIEBHERR EWTdf 2353-21 001 Vinkøleskab

kr. 27.999,00

Gratis, hurtig og sikker levering til din kantsten

Vinkøleren garanterer altid

Prismatch:

Gratis levering:

Hos Vinkøleren.dk får du altid gratis levering til kantstenen. Du har også muligheden for at tilkøbe indbæring samt bortskaffelse af emballage. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os her: +45 97 38 11 11

Vælg selv leveringstidspunkt:

Når du kommer til "kassen" har du mulighed for, selv at vælge hvornår du ønsker at få leveret dit nye vinkøleskab.

Besøg vores showroom:

Du er altid velkommen forbi vores showroom i Ramsing Shopping Center - Hovedgaden 50 6971 Spjald. Her står vores fagpersonale også klar til at guide dig i købet af et vinkøleskab.Vi glæder os til at se dig.

Brug for hjælp?

Dette Liebherr EWTDF 2353-21 001 vinkøleskab er designet i rustfrit stål og kan rumme op til 48 vinflasker. Vinflaskerne bliver fordelt på seks hylder, så der er god mulighed for at vise alle mærker frem. Fem af hylderne i Liebherr vinkøleskabet er designet i et lækkert træ og fire af dem er med teleskopudtræk, så du let kan få adgang til din vinflasker. Den sidste hylde er en udstillingshylde, hvor du kan have dine bedste vinflasker stående. Vinkøleskabet er indbygget, men har en vendbar dør, der sikrer at du får de mest optimale opstillingsmuligheder i dit hjem.

Liebherr EWTDF 2353-21 001 vinkøleskab har 2 zoner kaldet multizoner. Du kan dermed have én kølig zone, én varmere zone samt en multizone derimellem, til at opbevare dine vinflasker på lige netop den temperatur der passer til dit behov. Det betyder at du kan have forskellige flasker vin i dit vinkøleskab uden at de tager skade, ændre smag eller konsistens. Dertil har Liebherr vinkøleskabet en døralarm der ringer hvis vinkøleskabets dør er åben i længere end 60 sekunder, for at sikre en stabil temperatur. Derudover har Liebherr vinkøleskabet også en børnesikring. Det betyder at du altid kan være tryg i tanken om, at dit Liebherr vinkøleskab selv giver lyd, hvis der sker en temperatur ændring hos dine vinflasker.

Vinkøleskabet er en del af Liebherr Vinidor-serie der med sine to temperaturzoner forbinder fordelen ved et opbevarings- og serveringsskab. Liebherr vinkøleskabet kan dermed bruges som både serveringsskab med serverklare vinflasker og opbevaringsskab til langtidsopbevaring af flakser. Du kan dermed både have plads til dine fredagsvin og dem der skal gemmes til en særligere lejlighed. Det aktive kulfilter i Liebherr vinkøleskabet sikre derudover også, at luften i vinkøleskabet renses og at der ikke trænger lugt ind gennem korkpropperne, som kan påvirke vinenes kvalitet.

Yderligere information

Produkt titel

Liebherr

Model

EWTDF 2353-21

Maks højde

121.8

Min. Højde

121.8

Energiklasse

G

Antal flasker

48

Temperaturzoner

3

UV filter

Ja

Lydniveau i db(A)

32 dB

Vibrationsdæmpet kompressor

Ja

Zone 1 / Temperatur

5-20°

Zone 2/ Temperatur

5-20°

Zone 3/ Temperatur

5-20°

Justerbar stilleben/Hjul

Ja

LED-lys

Ja

Døralarm

Ja

Temperaturalarm

Ja

Antal hylder

6

Antal præsentationshylder

1

Indbygget varmelegme

Nej

Kan aflåses

Nej

Automatisk afrimning

Nej

Antal døre

1

Recirkulerende luft-kølesystem

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LIEBHERR EWTdf 2353-21 001 Vinkøleskab”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering