Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

LIEBHERR EWTdf 1653-20 001 Vinkøleskab

kr. 19.999,00

Gratis, hurtig og sikker levering til din kantsten

Vinkøleren garanterer altid

Prismatch:

Gratis levering:

Hos Vinkøleren.dk får du altid gratis levering til kantstenen. Du har også muligheden for at tilkøbe indbæring samt bortskaffelse af emballage. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os her: +45 97 38 11 11

Vælg selv leveringstidspunkt:

Når du kommer til "kassen" har du mulighed for, selv at vælge hvornår du ønsker at få leveret dit nye vinkøleskab.

Besøg vores showroom:

Du er altid velkommen forbi vores showroom i Ramsing Shopping Center - Hovedgaden 50 6971 Spjald. Her står vores fagpersonale også klar til at guide dig i købet af et vinkøleskab.Vi glæder os til at se dig.

Brug for hjælp?

Dette EWTDF 1653-20 001 vinkøleskab er til dig som ønsker et indbygget vinkøleskab i din boligindretning, hvor køkkenskabet skal monteres på vinkøleskabets dør. Vinkøleskabet er i rustfrit stål og har 2 udtrækshylder i træ og en fastmonteret præsentations hylde, hvor du har mulighed for at opbevare dine bedste vine.

Vinkøleskabet kan rumme op til 30 flasker vin, og er med 2 zoner. Dette gør at du har mulighed for at opbevare flere forskellige typer vin samtidigt i vinkøleskabet. De 2 zoner er uafhængige af hinanden og kan indstilles i temperaturer fra 5-20 grader Celsius.

Vinkøleskabet er af serien Vinidor og kommer med flere forskellige funktioner. Blandt andet døralarm, aktivt kulfilter og børnesikring.

Døralarmen hjælper dig hvis du skulle glemme at lukke vinkøleskabet korrekt. 60 sekunder efter at vinkøleskabet er blevet åbent, vil en lille alarm lyde, og dermed vil du blive mindet om at vinkøleskabets dør skal lukkes. Ved at have denne funktion sikrer du at dine vine ikke bliver udsat for temperatursvingninger, idet vinkøleskabets temperatur vil kunne holde sig stabil efter de indstillede temperaturer.

Det aktive kulfilter renser luften i vinkøleskabet og sikrer dermed at der ingen dårlig lugt er til stedet i vinkøleskabet. Dette har den effekt at vine ikke vil kunne blive påvirket i smag og duft. Børnesikringen kan benyttes hvis man har småbørn i hjemmet. Når børnesikringen er slået til, vil et lille symbol vises i MagicEye.

Dette EWTDF 1653-20 001 vinkøleskab er altså et match med dig, som har en mindre vinsamling med forskellige typer vin, der ønsker et indbygget vinkøleskab der kan matche din boligindretning.

Yderligere information

Antal flasker
Energiklasse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LIEBHERR EWTdf 1653-20 001 Vinkøleskab”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering