Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Witt

Mærke
Pris
Antal flasker

This attribute contains non numeric value.

Temperaturzoner

Witt

Prismatch

WITT vinkøleskab

Witt er et dansk firma som blev grundlagt i år 1993 af Allan Witt. Witt startede i sin tid med salg af hvidevarer i Danmark. I dag forhandler og distribuerer Witt A/S produkter inden for mange produktkategorier fra hele verdenen.

Witt A/S går ind for kvalitet, design og funktionalitet. Ved køb af et Witt vinkøleskab får du altså et vinkøleskab hvor funktionalitet, kvalitet og design der er i højeste prioritet.

Hvorfor et Witt vinkøleskab?

Witt vinkøleskabe sørger for at dine vine bliver opbevaret ved de rigtige temperaturer. Vinkøleskabe fra Witt fås med enten 1 eller 2 temperaturzoner, hvor du har mulighed for at indstille temperaturen så det passer til hvilke slags vine du opbevarer i vinkøleskabet.

Witt vinkøleskabe har fantastiske funktioner som sikrer den bedste opbevaring for dine vine. De fleste af Witt’s vinkøleskabe er med UV-beskyttende glas, døralarm og aktiv kulfilter. Derudover kommer flere af Witt’s vinkøleskabe med antivibrations kompressor, som sikrer at dine vine bliver opbevaret stabilt.

Disse funktioner er sammen med temperaturen med til give dine vine den rigtige opbevaring nemlig – Mørkt, køligt og stabilt.

Fordelen ved at vælge et WITT vinkøleskab

Vinkøleskabene fra Witt er i elegant sort design som gør at de er velegnede til at blive en del af i din boligindretning. Hvad du finder bedst for din boligindretning, så har du mulighed for at vælge vinkøleskabe der kan integreres i køkkenet eller vælge vinkøleskab der kan placeres fritstående.

Witt vinkøleskabene er ideelt til dig som har en mindre samling af vin, der ønsker at skabe de bedste opbevaringsvilkår for dine vine. Et Witt vinkøleskab sørger for dejligt tempereret vin til enhver lejlighed.

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering