Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Thermex

Mærke
Pris
Antal flasker

This attribute contains non numeric value.

Temperaturzoner

Thermex

Prismatch

Om Thermex  

Thermex er en dansk virksomhed der blev stiftet i år 1958, som ligger Nord for Limfjorden. Oprindeligt designede og producerede virksomheden emhætter til private og erhvervslivet. Dette har taget en opgradering og i dag sælger Thermex også vinkøleskabe.


Hvorfor et Thermex vinkøleskab?

 Et Thermex vinkøleskab skaber de rigtige opbevaringsbetingelser for dine vine. Vinkøleskabene opbevarer vinene ved den rigtige temperatur. Thermex vinkøleskabe er indbygget med 1-3 temperaturzoner. Disse zoner gør at du har mulighed for at opbevare forskellige typer vin i samme vinkøleskab og samtidig sikrer at vinene har den rigtige temperatur.

Thermex vinkøleskabe kommer med nogle uundværlige funktioner, der sikrer den bedste opbevaring for dine vine. De fleste af Thermex vinkøleskabe har funktioner som LED-lys, lyd- og vibrationsdæmpet motor og aktiv kulfilter.

Disse funktioner er sammen med temperaturen i vinkøleskabene med til at give dine vine rigtige gode vilkår.

Fordelen ved at vælge et Thermex vinkøleskab

Vinkøleskabene fra Thermex kommer i et flot klassisk sort design, og kan passe ind i hvilken som helst boligindretning. Hvad du mener er bedst for din boligindretning, har du mulighed for med Thermex vinkøleskabe at vælge et vinkøleskab, der kan integreres i køkkenet eller vælge et vinkøleskab som kan placeres fritstående.

Thermex har vinkøleskab til enhver smag, og du har derfor rig mulighed for at finde et vinkøleskab som passer til dit behov, om du har den store eller mindre vinsamling.

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering