Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Temptech

Mærke
Pris
Antal flasker

This attribute contains non numeric value.

Temperaturzoner

Temptech

Prismatch

Temptech vinkøleskab

Temptech tror på at det bedste kommer indefra, ligesom vinen inde i flasken. Et vinkøleskab er en af de bedste måder hvorpå du kan opbevare din vin. Med et vinkøleskab fra Temptech får du, et smukt nordisk designet vinkøleskab lavet med respekt for vinen. Temptech har over 15 års erfaring og var nogle af de første på det norske marked med vinkøleskabe. Hos Temptech ynder de at bruge tid på detaljerne, så de kan tilbyde dig det bedste. Ved at vælge et Temptech vinkøleskab er du sikret kvalitet. Vinkøleskabet behøver ikke kun bruges til vin, Temptech anbefaler også at fylde vinkøleren med spiritus, chokolade og cigarer.

Specialiseret i vinkøleskabe

Temptech er en norsk hvidevare virksomhed med speciale i vinkøleskabe. De er en af de få producenter, der selv udvikler og producere vinkøleskabe. For Temptech hænger kvalitet og design sammen. Derfor har de designet alle deres vinkøleskabe med tanken på den enkle nordiske stil, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vinkøleskabene er lavet fra inderst til yderst, da Temptech tror på at det er det indvendige der tæller. Et vinkøleskab er ikke kun praktisk opbevaring af vin, hos Temptech ser de det som et ekstra bidrag til boligen, som et smukt interiør.

Mindre støj med Temptech

Deres vinkøleskabe findes med to forskellige former til nedkøling af vinen, termoelektrisk- eller kompressor køleteknologi. En kompressor kan larme og vibrere lidt, her har Temptech udviklet en smart løsning. Løsningen er en special udviklet vibrationsdæmper der reducerer støj og vibrationer. Termoelektrisk køleteknik køler elektronisk og larmer derfor ikke. Deres vinkøleskabe er alle nogle af de mindst støjende vinkølere på markedet.

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering