Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Liebherr

Mærke
Pris
Antal flasker

This attribute contains non numeric value.

Temperaturzoner

Liebherr

Prismatch

Liebherr vinkøleskab 

Liebherr har mere end 60 års erfaring med at designe og producere vinkøleskabe. Igennem de 60 år har Liebherr erfaret sig stor viden inden for optimering og mulighed for altid at kunne forbedre deres produkter. I Liebherr’s vinkøleskabe samles der dermed over 60 års erfaring med vinopbevaring og er med til at vise helt nye eksklusive standarder.

Disse erfaringer rummer bland andet viden indenfor den ideelle temperatur i Liebherr vinkøleskabe, minimering af UV-lys samt vibrationer i vinkøleskabene. Derudover har Liebherr samlet erfaring omkring den helt rigtige luftfugtighed, der sikrer at proppen ikke udtørre og dermed lukker luft ind til vinen. Et Liebherr vinkøleskab har dermed de ideelle opbevaringsbetingelser til at sikrer vinens kvalitet, både de vine der er klar til servering og dem der skal langtidsopbevares.

Opbevarings vinkøleskabe

Opbevaringsskabe er en smart løsning i stedet for en vinkælder, vinen har endda bedre forhold i et opbevarings-vinkøleskab, da der altid er en konstant temperatur. Fordelen ved at opbevare et Liebherr lagringsvinkøleskab er at det giver vinflaskerne ideelle forhold til at modnes i.  Med et opbevarings-vinkøleskab helt ned til 12 flasker gør Liebherr det muligt selv i små boliger at opbevare og modne vinen på den bedst tænkelige måde.

Tempererings vinkøleskabe

Vinbonden har lagt mange kræfter i hver en flaske vin for at opnå den maksimale smag. Derfor er det også helt naturligt for Liebherr, at servere vinen ved den rigtige temperatur. En vin kan blive ødelagt, hvis den serveres ved for høj eller lav temperatur.  Liebherr har derfor skabt de bedste forhold i deres tempererings vinkøleskabe når du skal servere vin for dine gæster. Alle tempererings-vinkøleskabe ved Liebherr er inddelt i 2 eller 3 zoner. Det betyder at der altid står en kølig flaske hvidvin klar til når solen titter frem, eller hvis dagen har været lang og man trænger til et dejligt glas rødvin.

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering