Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Gram

Mærke
Pris
Antal flasker

This attribute contains non numeric value.

Temperaturzoner

Gram

Prismatch

Gram vinkøleskab

Gram har over 70 års erfaring med at skabe og udvikle miljørigtige og funktionelle vinkøleskabe. Gram vinkøleskabe skabes i et tidløst, klassisk samt holdbart design. Gram vinkøleskabe er designet til at kunne placeres fritstående og vinkøleskabet bliver dermed en integrerede del af hjemmet.

Hvorfor vælge et Gram vinkøleskab?

Gram sørger for at din vin bliver opbevaret ved de bedste forhold. Vinkøleskabene er alle udstyret med et kultfilter der renser luften, samt optimal humidity der sikrer at vinkøleskabet har den rigtige luftfugtighed. Gram’s glaslåger i deres vinkøleskabe er alle beskyttet mod UV- stråler, hvilket betyder at der ikke kommer sollys igennem. Til den glemsomme type er der inkorporeret en alarm, hvis man glemmer at lukke lågen, eller hvis temperaturen ændrer sig fra den indstillede temperatur.

Færre vibrationer og støj med Gram vinkøleskabe

Gram vinkøleskabe har alle indbygget en vibrationsdæmpende kompressor, der sikrer at der ikke flyver bundfald rundt i flaskerne. Hylderne i Gram’s vinkøleskabe er lavet i træ, da træet giver sig lidt, og sammen med den vibrationsdæmpende kompressor aftager nogle af de vibrationer der kan komme. Alle vinkøleskabe fra Gram har et lavt lydniveau, hvilket er en fordel hvis det er placeret i et rum som man ofte opholder sig i.

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering