Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Caso

Mærke
Pris
Antal flasker

This attribute contains non numeric value.

Temperaturzoner

Caso

Prismatch

Caso vinkøleskab

Det tysk vinkøleskab Caso er dannet af de to tyske brødre Berndt og Peter Braukmann. De to brødre har bygget deres tyske firma op på en utrolig stor mængde kvalitet. Den tyske kvalitet vi alle kender fra eksempelvis biler, er overført til deres vinkøleskabe. Materialet til at producere Caso vinkøleskabe er nøje udvalgt for at højne kvaliteten. Caso vinkøleskabe er dermed fremstillet i den bedste tyske kvalitet. En anden ting vi alle kender fra Tysklands biler der prisen. Caos vinkøleskabe passer til alle prisekasser men koster ikke en formue. Her kan alle være med. Caso vinkøleskabe går ikke ned på hverken kvalitet eller prisklasser.

Caso vinkøleskabe kan bruges af alle

Caso vinkøleskabe spænder bredt og der er brede valgmuligheder både til amatøren, den erfarne vinentusiast, samt den professionelle vinsamler. Til amatøren er der mindre Caso vinkøleskabe i god kvalitet til lave priser, med plads til hverdagens vinflasker. Til den erfarne vinentusiast er der Caso vinkøleskabe med to temperaturzoner der gør det mulige at have flere forskellige vinflasker opbevaret, samt displayhylder til de gode fund. Til den professionelle vinsamler er der Caso vinkøleskabe med dobbeltdøre, hvor det er muligt at have et rum til langtidsopbevaring af vinflasker og et rum til serviceringsklare vinflasker.

Det er dermed ikke underligt at Caso vinkøleskabe bliver efterspurgt at en bred målgruppe af vinelskere. Den tyske producent leverer nemlig gang på gang brugervenlig og budgetvenlige vinkøleskab til en bred vifte af forbrugere.

Fordelen ved at vælge et Caos vinkøleskab  

Caso vinkøleskabe har noget til enhver forbruger af vinkøleskabe. Caso har både serier af vinkøleskabe med én temperaturzone, eksempelvis serien WineSafe og serier af vinkøleskabe med to temperaturzoner, eksempelvis serien WineMaster. Der er dermed altid noget at vælge imellem både i form af størrelser, temperaturer og priser. Du har derfor altid muligheden for at finde det Caso vinkøleskab der passer perfekt til dig, din smag og dit behov.

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering