Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

2 zoner

Mærke
Pris
Antal flasker

This attribute contains non numeric value.

Temperaturzoner

2 zoner

Prismatch

2 zoner i vinkøler
Her finder du alle vores vinkølere med 2 zoner, vi har vinkølere fra mærkerne; Vestfrost, Thermex, Temptech, Witt, Caso, Gram og Liebherr.  En vinkøler med 2 zoner er ideel for dig som har en vinsamling af flere forskellige vine. På den måde har du mulighed for at sikre at alle dine vine opbevares korrekt i samme vinkøler.
Temperatur i vinkøler
Temperaturen i vinkøleren er vigtig, da vine ved forkert temperatur opbevaring vil kunne blive ødelagt i smag og duft. Du vil ikke have mulighed for at få de rigtige aromaer ud af vinen, og dermed vil en forkert temperatur ødelægge din smagsoplevelse af vinen. Vinen kan blive flad i smagen eller blive alt for dominerende, sådan at vinen vil overtage for maden.

Vinkølere efter dit behov

I vores sortiment har vi både større og mindre vinkølere med 2 zoner, derfor har du mulighed for at finde den vinkøler som passer bedst til dig og dit behov. Flere af vinkølerne har derudover skønne funktioner som LED-lys, UV-filter, aktiv kulfilter og anti-vibrations kompressor. Flere af vinkølerne kan integreres i din boligindretning, ønsker du ikke det, har du også mulighed for at vælge en vinkøler der kan placeres fritstående.

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering