Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Hvorfor købe vinkøleskab? 

I dag når du ser på de sociale medier kan du ikke undgå at se personer med flotte eksklusive indbygget vinkøleskabe i deres nybygget huse eller renoveret køkkener. 

Men hvorfor købe et vinkøleskab, det spørgsmål har du sikkert stillet dig selv. Der er flere grunde til at investere i et vinkøleskab og ikke blot fordi det er moderne og ser eksklusiv ud at have integreret i køkkenet.  

Du skal vide, at når du opbevarer din vin ved den rigtige temperatur, skaber du den rigtige smagsoplevelse af vinen. Dermed sikrer du også, at vinen komplementerer maden og ikke dominerer.  

 

Hvilken temperatur skal vinkøleskabet have? 

Vin er ikke ”bare vin”, og derfor skal ikke alle vine have den samme temperatur. Eksempelvis vil lettere hvidvine skulle nydes meget køligere end fyldige og kraftige rødvine. Nedenfor får du en guide i, hvilke temperaturer der er mest optimale for de forskellige typer af vin: 

  • Champagne og mousserende vine: 6-10 °C 
  • Lette hvidvine: 10 °C 
  • Fyldige hvidvine: 10-12 °C 
  • Rosévine: 7-10 °C 
  • Lette rødvine: 12-14 °C 
  • Mellemkraftige rødvine: 16 °C 
  • Kraftige rødvine: 20 °C 

 

Hvilket vinkøleskab skal du vælge? 

Der findes mange forskellige typer af vinkøleskabe store som små. Derudover findes der vinkøleskabe som har indbygget to temperaturzoner. Du tænker måske nu, hvilket vinkøleskab skal jeg vælge?   

Det er helt individuelt. Her skal du købe det vinkøleskab som giver mest mening for dig. Har du mange flasker vin, vil det være ideelt med et større vinkøleskab, hvorimod har du færre vil et mindre vinkøleskab opfylde dit behov. På vores hjemmeside tilbyder vi både store og små vinkøleskabe.  

Det næste skridt er at se på hvilke slags vine du elsker at nyde! Er du mest til én type vin, eller elsker du at nyde et glas uanset om det er bobler, hvidvin eller rødvin. Hvis du mest er til én type vin eksempelvis rødvin vil et vinkøleskab med en enkelt temperatur zone, kunne være ideel for dig.
Hvis du derimod er til lidt af det hele, vil en klar anbefaling være at investere i et vinkøleskab som har to temperaturzoner. På den måde sikrer du at de forskellige vine har den rigtige temperatur når de opbevares. Her vil dette vinkøleskab måske være noget for dig: TEMPTECH STHLM STX30DS VINKØLESKAB

Det vil altså sige, at ikke nok med at et vinkøleskab er med til at skabe æstetik i dit hjem, giver det dig også muligheden for at kunne servere vin til maden, hvor du får den helt rigtige smagsoplevelse. Samtidigt er det dig der bedst ved hvor stort et vinkøleskab du har behov for.

Hos vinkøler.dk håber vi at du er blevet klogere på din rejse omkring om du skal investere i et vinkøleskab. Hos os kan du finde flere forskellige vinkøleskabe, som passer til dig. Se mere på vores hjemmeside: vinkøleren.dk

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering