Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Fordele ved et lille vinkøleskab

Er du i tvivl om du skal vælge et stort eller lille vinkøleskab? Der findes fordele ved begge vinkøleskabe, men det vigtigste er at du føler, at dine ønsker og behov bliver opfyldt. Har du eksempelvis en større vinsamling, er det et stort vinkøleskab du skal investere i. Har du derimod ikke den helt store vinsamling og ønsker et vinkøleskab der passer til din indretning, så vil et lille vinkøleskab være ideelt til dig. I dette blogindlæg vil du kunne læse om tre fordele ved et lille vinkøleskab.

Fordel 1 – Et lille vinkøleskab tager ikke meget plads

Den første fordel ved et lille vinkøleskab er at det ikke tager meget plads, og derfor er et lille vinkøleskab perfekt at have i de hjem hvor kvadratmeterne er små, f.eks. i lejligheder. Ved at investere i et lille fristående vinkøleskab vil det altså være muligt at placere vinkøleskabet efter hvor der er plads i indretningen. Der findes flere forskellige små vinkøleskabe at vælge imellem, alt afhængigt af kvadratmeter plads og din vinsamling. Her er det vigtigt at du vælger det som passer efter dit behov og ønsker. Hos Vinkøleren.dk har vi flere forskellige små vinkøleskabe der kan rumme fra 20 flasker vin og helt ned til 8 flasker vin.

 

GRAM VS 50781-90 B/1 VINKØLESKAB

 

GRAM VS 52083-90 B VINKØLESKAB 

Fordel 2 – Et lille vinkøleskab kan indbygges eller integreres i boligindretningen

En anden fordel ved et lille vinkøleskab, er at de fleste kan indbygges eller integreres i boligindretningen. På den måde undgår du at have et vinkøleskab til at stå og fylde i din indretning. Der findes forskellige modeller hvor nogle kan indbygges ind i under køkkenbordet eksempelvis i køkkenøen.  Derudover findes der vinkøleskabe som kan integreres i højskabe, hvor på du har mulighed for at få vinkøleskabet op i en højde, således du ikke skal bukke dig ned for at tage en vin. Disse vinkøleskabe fås både som små eller mellemstore vinkøleskabe, hvor der kan være plads fra 18 til 46 flasker vine. Her er det vigtigt du kender dit behov og dermed køber det vinkøleskab der kan rumme de flasker du ønsker at opbevare.

LIEBHERR WKEES 553-20 001 KØLESKABE        

LIEBHERR UWKES 1752-22 001 KØLESKABE

Fordel 3 – Mulighed for at fylde hele vinkøleskabet op med vin

Den tredje fordel er at med et lille vinkøleskab har du større mulighed for at du får hele vinkøleskabet fyldt op med vin. Hvis du ikke er typen der har den store vinsamling, er der ingen grund til at investere i de helt store vinkøleskabe som kan rumme over 100 flasker vin. Ved at vælge et lille vinkøleskab som passer bedre til dit vinbehov, har du dermed større mulighed for at udnytte hele vinkøleskabets kapacitet. Ved at du vælger det lille vinkøleskabe frem for et større, bruger du ikke unødvendigt strøm. Et større vinkøleskab vil typisk bruge mere i strøm, da det har et større område at nedkøle frem for et lille. Derudover ser et fyldt vinkøleskab pænere ud i indretningen fremfor et stort halvtomt vinkøleskab.

WITT WCI6045-1BG KØLESKAB

Der er altså mange muligheder med et lille vinkøleskab, og dermed er der rig mulighed for at du netop kan finde lige det vinkøleskab som passer bedst til dig. Hos Vinkøleren.dk  har vi et stort udvalg af små, mellem og store vinkøleskabe og du kan dermed finde det vinkøleskab der passer bedst til dig.

 

 

Prismatch
Fri fragt
Høj service
Hurtig levering